Petax Rent

ETUSIVU    MATKAILUAUTOT    MUUT VUOKRAKOHTEET     EHDOT    VARAUSKALENTERI


VUOKRAKOHTEEN VALINTA:

PALJU    HARLEY-DAVIDSON
Harley Davidson 883R - Moottoripyörän vuokraus
Vuokrataan Harley Davidson Sporster 883 R moottoripyörä.

Näppärä pyörä kruisailuun niin kylillä, kuin vähän pidemmillä reissuilla.

Näppärä custom mallinen R Spora vuokrattavaksi.

Hinta ei sisällä polttoainetta, Luovutus ja palautus polttoainetankki täynnä

Kuljettajalta vaaditaan vähintään 25 vuoden ikä.

Pyörällä ei saa ajaa moottoriradalla

MOOTTORIPYÖRÄN VUOKRAUKSEN YLEISET SÄÄNNÖT

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan ajoneuvosta kuten huolellinen henkilö huolehtii omastaan. Vuokraajan tulee noudattaa ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.Moottoripyörää saa kuljettaa ainoastaan vuokraaja. Moottoripyörän saa luovuttaa toiselle tai toisen kuljetettavaksi ainoastaan jos vuokrasopimukseen on merkitty erikseen lupa siihen ja kyseiselle kuljettajalle on tehty vakuutus kuljetettavaan ajoneuvoon Yrityksen :n toimesta.Moottoripyörää ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin, kilpailuihin tai niiden harjoituksiin. Moottoripyörää ei saa käyttää ajo-opetukseen ilman erillistä sopimusta.Moottoripyörää ja sen lisävarusteet tulee lukita asianmukaisesti pysäköitäessä.Petax Rent Oy:n luovuttaessa Moottoripyörän vuokraajalle tulee kummankin osapuolen tarkastaa Moottoripyörän ulkoinen kunto mahdollisten vaurioiden syntyajankohtaa koskevien epäselvyyksien ehkäisemiseksi. Mahdolliset vauriot tulee merkitä sopimukseen.

MOOTTORIPYÖRÄN HUOLTO JA POLTTOAINE

1. Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokraamolle ajoneuvossa ilmenneestä tai ajoneuvoa kohdanneesta vahingosta tai varkaudesta. Varkaudesta on tehtävä viipymättä ilmoitus poliisille. Vuokraamo ilmoittaa tämän jälkeen vuokraajalle mihin toimenpiteisiin tapahtuneen johdosta tulee ryhtyä.

2. Liikennevahingon sattuessa vuokraaja on aina velvollinen tekemään viipymättä vahinkoilmoituksen vuokraamolle. Ilmoitus tehdään soittamalla Yritykseen numeroon 045 858 0444. Syyllisyyden ollessa epäselvä vuokraajan on ilmoitettava asiasta poliisille. Ilmoitus poliisille on tehtävä aina kun kyseessä on henkilövahinko. Myös hirvieläinvahingosta vuokraajan on aina tehtävä ilmoitus poliisille sekä toimitettava vuokraamolle poliisin antama todistus tehdystä ilmoituksesta.

3. Jos vuokraaja laiminlyö edellä mainittujen ilmoitusten tekemisen hän vastaa vuokraamolle siitä syntyneestä vahingosta.

Vuokra Hinnat

Vuorokausi 110 € / vrk
(Hintaan sisältyy 150 km)
Lisävuorokaudet 100€ /vrk

Viikonloppu pe – su 300 €
(Hintaan sisältyy 500 km)

Viikko 490 € /viikko

(Hintaan sisältyy 1000 km)

Lisäkilometrit 0,20 € / km

Hinnasto 11.3.2021 alkaen. Kaikki hinnat sis. alv 24%.

MOOTTORIPYÖRÄN VUOKRAUS JA VARAUSKALENTERI PAINAMALLA TÄSTÄ LINKISTÄ

rent@petax.fi

045 858 0444

Y: 3179802-7

Puurtajankuja 3B 13, 04440 Järvenpää

Karttalinkki toimipisteellemme:
https://goo.gl/maps/gT4uZe4mU7yEcgbF7